jeff(#85327)
chatu na Sázavě s vlastním přístupem k řece, v blízkosti kempu a nově vznikajícího rekreačního střediska, resp. nový majitel rekonstruuje, nakupuje, rozšiřuje
[sportresort.cz]
po rekonstrukci = aktuálně pronajato = hypo platí se samo. Motivace = po vypuknutí pandemie zájem o rekreační nemovitosti výlítnul jako blesk, bo o pandemii a jejím dopadu, zákazech a rekr. nemovitostech jsem měl info s předstihem díky zadku v korporátní prdeli už bylo dávno v běhu nákupní řízení. Změna statusu na objekt k přechodnému bydlení, místo rekr. nemovitosti (bo tam jsou s tím spojené další starosti s pronájmy).
Já bezmezně nevěřím, to se neboj ;) jen umím číst v datech a číslech a z dlouhodobého průměru je toto odvětví tím nejstabilnějším kde investovat, nebo schovat prachy před inflací, to už nás učili ve škole ;) A dostáváme se k jádru pudla a to, že já jsem podělaný investor, bojím se, že přijdu o prachy, moc jich nemám o to je ten strach větší, tím pádem hledám to kde se budu bát co nejméně, a nic lepšího jsem nevymyslel :D :D resp. naše rodina nevymyslela