Diskuze:
příprcek:
nahrání nálad pikčusa:
játrův vaporizátor:
HITPARÁDA:
troubito(#68383)
gde ste?
Chlopy nasel sem hospodu jak vix, blizko Vysocanske a Sazka Areny..tankova plzen, menuje se to U Brazdu, vari dobre a to pivo...su od 30 bezdetny, takze bysme mohi hned v pondeli to roztocit drahousku?
troubito(#68383) užívala si to, já se chystám na bajking o víkendu ;)
zdruf ze slunecni zatoky, bajking s manzelkou jak cyp
zmrd(#68365)
topenarsky trubky jsou tvrdy, nepujdou rucne ohybat do sneka. urcite by sel snek udelat jenom do jedne spiraly a kratsi. asi by to stacilo. ja jsem pouzil 8m trubek.
ono kdyz si to spocitas 8 x cca125,- tak to je docela darda.
ale
[coolservis.cz]
- to je hodne levny
lojzek(#68380) my ne petka uz ma akcu..ja teda nevim kdy my to dame ale uz musim....
chlapi, Jugoska 10-19.srpenec - nedate nekdo s nama?
SPAM [RAW]
troubito(#68376)
taky si rikam, ale kdyby fakt stan potreboval, tak mam myslim doma peknyho nevyuzityho Jurka (Atak 2)
[www.jurek.cz]
trumberto vi ;)
ma jen jednu drobnou vadu: v predsince je mala dirka od propaleni varicem (nic co by gaffa nespravila)
Pan Wasserman vyjde z domu. Potřebuje taxi. Ejhle, jeden volný právě přijíždí. Pan Wasserman ho staví, nasedá a pochvaluje si: „Tak se mi to líbí.“ Taxikář se ozve: „Perfektní načasování. Jako Chajim.“
Pan Wasserman se diví: „Jaký Chajim?“
„Chajim Jankel, samozřejmě,“ odpovídá taxikář, „člověk, kterému vždycky všechno šlo. Jako vy – potřeboval taxi – přijelo taxi. Ne jako já. Když já potřebuju taxi, vystojím důlek.“
Pan Wasserman ho chlácholí: „Nikdo není dokonalý.“
„Kromě Chajima,“ oponuje taxikář. „Byl to mimochodem i skvělý atlet. S fotbalem to dotáhl až do Tatranu Prešov! Ne jako já – já jsem dobrej okopávat tak akorát brambory.“
„Tak tohle znám,“ utěšuje ho pan Wasserman.
„Ojvajvoj,“ nedá se zastavit taxikář, „Chajim tancoval skoro jako Harapes. To já mám obě nohy levý!“
„Jak vás tak poslouchám,“ podotknul pan Wasserman, „tak ten Chajim Jankel musel být opravdu extratřída!“
„To jste tedy trefil,“ naříkal taxikář, „třeba doma. Chajim nikdy nezapomněl žádné výročí, narozeniny, jmeniny a šmeniny. Učiněný poklad. Nikdy nepotřeboval žádné řemeslníky, všechno opravil sám. Ne jako já. Měním žárovku – a celá čtvrť je bez proudu.“
To už začínalo být i pro pana Wassermana zajímavé: „To na světě asi není mnoho takových, jako Chajim Jankel.“
„No to si pište, že ne,“ kvílel taxikář. „A jak se Chajim choval k ženě! Dokázal pro ni udělat první poslední. Nikdy se nehádal. Ne jako já – klidnýho slova u nás neuslyšíte.“
„To musel být zážitek,“ odtušil pan Wasserman, „se s takovou mimořádnou osobností setkat!“
„Já jsem se s ním,“ povídá bezbarvě taxikář, „nikdy nepotkal.“
Pan Wasserman je překvapen. „A tak odkud toho o něm tolik víte?“
Na to taxikář dutě: „Vzal jsem si po něm vdovu.“
vko(#68373) Tak asi by to také šlo, nepředpokládám, že se se stanem budeš někde nosit na dlouhé tůry, nebo ho často stavět v nějakém ultravětru, nebo megadeštěch. Na to, aby ses v tom vychrápal najebanej na vodě ti určitě stačit bude ;)
vko(#68373) husky byl cislo jedna, co jsem byl tedkom na Musove
miLOsh(#68371) jsem myslel na tohle nebo tak nějak [www.husky-obchod.cz]
vko(#68366)
miLOsh(#68370)
[www.jurek.cz]
myslím, že něco z tohoto by nemusela být špatná volba...
ropak(#68348)
já tak poslední 2 měsíce jo, ale ne moc, většinou jedno po večeři :o) Když si večer zapnu WoW, tak mi Verča občas ke kompu donese aj druhý a třetí.
vko(#68366)
Já mám tento, ale modrej
[www.blacks.co.uk]
Je pro 2 lidi a je dobrej, před lety kupeno inna Scotland, ale něco podobnýho je teď všude...
vko(#68366)
ja mam tudle mrdku, ale to je tak na becky a modlit se, aby vic dni nechcalo
[www.akcniceny.cz]
inak asi pani Heureka
[stany.heureka.cz]
zmrd(#68365)
jasny, proto mluvil tchan o svarovani, trubky ma zadaco tvrde, ale nevim jestli ma aj kolen, bo to sezere jich treba 40 , a to by to tam bylo jen deset pater v jednom sneku po obvodu, ne 2 mensi sneky.
Ohejbat to jde, viz zmrduv prispevek, akorat vic prace s tim.
Jestli si chces s tim hrat sam, tak max teda nachystam sneka, ktereho si pak napasujete do vlastni krabice
Hoši, protože mě všichni serete a jebete a mrdáte ...to sem nepatří. Jsem teďka chytil nějakou skladatelskou slinu a vymejšlím jak to prezentovat, pro sebe a nikoho dalšího. Asi mě napadlo ten fajnovej bloq co mě naučil zmrd, kdyby měl někdo lepší nápad kam dávat moje skvostný mixy tak sem s tím, na to youtube se mě to moc zatím dávat nechce, protože bych si ty videa představoval jinak, to je vlastně ono, sežeňte někoho kdo chce dělat pseudoumělecký videa na muziku, kterou někam dám, nazdar
hoši poradna: jedu na marinu, jedu na vodu, jedu na chatu a potřebuji spacák, jaký vybrat? to samé a potřebuji stan , pro cca 3 lidi protože já jsem za dva + štěpán nebo ella případně oba + ženská to asi ne, jasně dva stany jeden malej a druhej rodinej, tak ted mě zajímá tem malej - co vybrat?
lojzek(#68347)
m4(#68364)
hosi nejsem si uplne jistej, ale topenarsky trubky IMO nepujdou takhle pekne naohybat
[forum.tzb-info.cz]
ty chladirenske trubky nestoji zadny velky penize
[www.havog.cz]
nebo
[www.coolservis.cz]
a bude se s nima urcite lip pracovat
lojzek(#68361) box bych poresil ;) ale klidne si to vytvor :0 ne kecam, vyzvednu ty trubky a udelame to na rmanove becce :)
hoši, byl jsem s Aldem na pivu a tohle jsem pak vytvořil [www.youtube.com] - chvalte pána
lojzek(#68361) este me napadlo, v tech levnejch boxech snad ani neni polis. Kdyby byly 2 kyble od primalexu jeden mensi a nasypat do mezery polys. Ale to by asi melo mensi rozmer a taky voda z mensiho by zbrndala do vetsiho
m4(#68354) mas ten box? Nebo mam nakej koupit a cele to udelat. Cena by pak byla cca 500. Tchan rikal ze by to svaril klasika kolinka, korat aby jich nebylo potreba moc
jaros(#68357) toz takove mnozstvi toho asi neni a hlavne to uziva on, kdyz dela fusky....
ropak(#68348) skoro, zacal jsem davat po obede skopka na pracovni moralku
ropak(#68355)
<> stryco ty a takovy fekal do seba tlacis, no styd sa :).....citronova voda..to bych radi daval nejakou 8cku skoropivo..co ma taky 2volty
Co ten armando a becka, co mate v planu tedka v patek? ze bych teroristoj zavolal?
toz ja se musim priznat, normalni lahvace sem si dom moc nekupoval bo me nabavi jebacka s prazdnyma flaskama....ale ted co na trh vyleteli ty novinky typu radler,citron,grep a buh vi co jeste tak to do sebe sypu ve velikem....sak to ma jen 2 volty...
lojzek(#68347)
nech to tchana udelat ;) ja to stahnu :)..dyt mys e na to chystame uz aspon 2 roky a jediny alda je kutil jak vix :)
ropak(#68348)
spis vino, ale tedka je u agipu krusovice za 7kc lahvac, takze asi prikupim vic:)
lojzek(#68352)
banda ma fleky o kterych se ti ani nezda, uz sem videl kotel kikanu prodavat houby a pekne
komentář k obrázku 1342515189_cikani_kradou_houby.jpg v galerii uploads
apropo potkali jste nekdy cigana houbare?
nemá
lojzek(#68347) Tak kdyby jen do poctu, v zajmu celku, jak bych do toho sel.
kdyz uz jsme u tech piv, hosi davate si kazdy den pivo?
alda(#68331)
no to je presne to jak jsme to tu vyspekulovali, ze by to melo vypadat, akorat meli vsichni kopra to zrealizovat.
Ja bycho to korat resil primym kontaktem - naplnit to tristi a misto vne trubek a misto v trubkach nechat na koralku :)
nejdrazsi vidim je to CU, mame topenarsky doma radny zasoby, kdyby jste to chteli, tak bych ty sneky nechal tchana urobit a marty by to pak stahnul do praglu.
Ma to nejaku souvislost s timhle "clankem"
[ekonomika.idnes.cz]
?
m4(#68341) Bezva. Koukal jsem na ten puvodni navod a borec pise, ze to vydrzi chladit az 12h, on tam ma teda trochu jinou konfiguraci, ale asi by to mohlo byt podobne. Respekt, pekne, ciste a jednoduse udelano. Palec nahoru.
update: Pivo je připraveno k okamžitému odběru! Žádný hluk a šňůry.
notorius(#68339) to presne nevim. myslim ze 2 patrony by mely stacit. v zaloze pak dalsi dve patrony v druhe lednici.
jo borci akce SVET PIVA je z5 :)
Dobrý den,
zdejší součást Policie ČR OŘ Praha III., 1. odd. OHK SKPV U Mateřské školy 2, Praha 9 - Prosek šetří trestní oznámení na restauraci Svět piva pod Čj: ORIII-35002/ČJ-2011-001391. Vzhledem k tomu, že z poskytnutých informací od provozovatelů slevových serverů jste byli identifikováni jako zákazníci, kteří zakoupili slevový kupon do restaurace Svět piva, Vás tímto žádám o zodpovězení otázek obsažených v příloze - Žádost o poskytnutí informací. V odpovědích na tento e-mail uvádějte u předmětu - Svět piva - Vaše jméno a příjmení.
Předem děkuji za odpověď.
S pozdravem
Za policejní orgán:
Miroslav Brejcha
komisař
alda(#68331)
Pěkně! Kolik PET je zhruba potřeba na vypití sudu, aby to udržovalo pitelnou teplotu?
t=5h, kdy "té" je čas pro vypití sudu. :-)