Diskuze:
příprcek:
nahrání nálad pikčusa:
HITPARÁDA:
trumberto(#66335)
jj díky, nastvil jsem to, během těch 3 dnů dorazí snad ta SMSka. Nabil jsem si 200 kredit, přes inet banking, pohodlné a okamžitě připsané.
Díky za tip. Já tápal, nevěděl, jakého operátora vybrat. Takže sem šel na Odorika víceméně, že si to sem napsal ty. Spokojenost, funguje to luxusně, takže velké díky ;)
komentář k obrázku 1329735438_rum.jpg v galerii uploads
no chlopi, co vam mam povidat, vikend byl na palube plachetnice, pluli jsme po krasnych zelenych az tyrkysovych vodach a po ceste sme potkali nekolik becek pelhrimojskyho poutnika
potim se jak idiot, na pryglu bylo skvele
miLOsh(#66328)
jmenuje se to CLIP ->
[forum.odorik.cz]
lojzek(#66332)
jj, odorik rulez
lojzek(#66332)
jn, já to integroval do androida :) když ted dam na telefenu volat, vyskočí nabídka, jestli přes Odorik, nebo klasicky mobil.
Na smsky použivám Free SMS sender, sice seš omezenej 160ti znakama, když posíláš něco stručnýho dá se to využít docela dobře, adresátovi se ukáže moje tel. číslo, jako odesílatel, jen s přízviskem www
[www.blesk.cz]
dobre videjko, ikdyž na bulvárních stránkách, lanová houpačka jak prase, kdo z vás by si to dal? Muselo to bejt IMBA...
miLOsh(#66331) ja teď koukal na ty varianty, to maj promakany, ze volas z budky na jejich bezplatnou linku, nebo z klasickeho mobilu posles sms a ono te to spoji, ci si to integrujes do Skypu
lojzek(#66330) tj cajk, to by bylo 200 minut 120MB, tolik minut neprovolám a FUP limit mám 600MB, využiju tak těch +-450, někdy víc někdy míň. Takže by to i docela hezky vyšlo :)
miLOsh(#66328)
80 kbit/s = 10 kB/s = 600 kB/min = 0,586 MB/min
to je zrejme obecne
miLOsh(#66328) sem kokša, už sem to našel, jako bych nic nenapsal. Jdu si zkusit poslat nějakej kredit, je mi sympatické, že Odorik má přímý převod z české spořky, pokud sem to správně pochopil.
2 Trumberto: hle kde na tom Odorikovi nastavím, aby se volanému zobrazovalo moje tel. číslo? (jak si psal, že tě to stálo kačku). Nemožu to na těch jejich stránkách ani foru najít kua :o( Už to mám rozchozený, jede to napohodu i přes G, i H+, a aj přes Edge sem to zkušel a šlo to, echo žádný, volume ucházející, cena bezkonkurenční, jen sem neměřil, kolikt tak ten hovor može sežrat dat, když nevolám přes wifi, ale třeba 3G, mátě někdo představu? :) přecejen jste počítačově vzdělaní, anrozdíl ode mě :o)
tak a je po aukci
[aukro.cz]
nevim co je to za kreteny, za to davat 1200,-, jestli si prodovaji nepomohl...
zmrd(#66325)
ještě, že jsem si to nepustil
lojzek(#66324)
ale tak to je zase hezký, koupit si to já tak kukuřice vyletý na historický maxima , známe
zmrd(#66322)
kua jak to tak posloucham za strizliva tak uz to takovej narez neni :-) ale nazivo hodne dobry vam rikam
jom(#66323)
neboj, nic se nedeje, vsak jsem psal ze to bylo u nas _v praci v baraku_ takze zadny tahani pat z domu, ale pekne hned z kanclu rovnou za kulturou ;)
vcera jsem byl na pive u chlapka v garazi, PU tam tocil a cucim na kotel, nak sem nechapal co je to za zarizeni, na plynak moc velky, drevo nikde, uhli taky, tak na co to je, otevre, vevnitr kukurice. Rikal, koupi za 14 000 Kc na rok kukurice a teplo jak v laznich.
Porizovacka je trosku mastnejsi 140 000,-
[www.chytreteplo.cz]
Ale vubec cucim ze to jde
zmrd(#66322) hele, tys po roce vytah paty z domu, co se deje ?;)
FYI: Hosi (zejmena trumberto a vko), todle [lesrhino.bandcamp.com] je ted vecer tady u nas v baraku v praci a to mi teda poser zada je to pekelnej nater!
vko(#66320) nemas chrapat pod stolem, kde lidi blejou
Včera jsem šel do knajpy na fotbal hned bumtarata po práci. Poblitej jsem se vrátil dom po půl noci. Hašiš není jako hašiš.
trumberto(#66318) nemám mám gingerbread, mám ten CSipSimple, už sem se správně registroval na Odorik.cz telefon nastaven, jen ještě kde nastavím, aby se volanému ukazovalo moje tel číslo?
lojzek(#66314)
Nexus S
miLOsh(#66316)
normalne prevod na ucet, zkus teda ten csipsimple jestli nemas android 4
miLOsh(#66316) paypal
trumberto(#66308)
hmm hledám hledám, ale nemožu ve svým phonu toho integrovanýho klienta co si o něm psal najít.
A ještě jedna otázka, jsem lama no :) Četl jsem fora, inet a googli, ale odpověd nenašel. To jako pak chodí faktura ještě třeb od tho Odorika? Nebo jak to platíš ty služby? Registrace je online na netu? Po mě to chtělo jakýsi kod, co mi měl přijít v sms, ale žádná nedorazila, tudíž jsem registraci nemohl dokončit :(
díky za rady, cením si toho
lojzek(#66314) kua prej neni rovny ale zakulaceny, ke vsemu ma jakesi kovove šasí (asi kvuli lahvacu, nebo mozna kdyby se nekde lamal signal) a ma pridavnou qwer klavesnici,kterou nosis v kapse jak kapesnik, takova ta ze zelatiny...pico ja vim ze mi neveris, ale robot mi ho ukazoval a nekecak
trumberto(#66313)
sem spatne polozil otazku
Tys neco nedovno vybral a jaky model to tedy je?
lojzek(#66312) jo, cela ta debata tady se odviji od toho :)
trumberto(#66308) ty mas smartfouna? tos poridil nedavno?
trumberto(#66308)
jo, uctovani po sekundach, od prvni sekundy
smska 1,-kc
kdyz jsem si tak zpetne prehral, kdy ja nejvic volam, tak to je budto kdyz jsem doma, nebo jsem v praci, ono je to taky vetsina casu dne, no a v praci mam wifi a doma taky, takze volba byla jasna
miLOsh(#66304) ano chapes to dobre. zadarmo to neni. vtip je v tom, ze volas levneji. Jde to i bez wi-fi ci netu, ale draz. Ja mam zminovany voocall - info jak to facha atd. mas tady [www.voocall.cz]
zmrd(#66302)
to je standard feature VOIP operatoru, jak jsou oba u jednoho, nebo zprateleneho, tak si volaji zdarma
trumberto(#66308)
abych byl uplne presny, tak ta minuta stoji 1.59 :)
ja mam [odorik.cz] 1.60 na mobil, volanemu se zobrazuje moje mobilni cislo (to me stalo 1,-kc), 10Kc kreditu zdarma na vyzkouseni, nejlip mi funguje klient, kterej je primo zabudovanej v androidu (ICS, 4.0.3), CSipSimple jsem zkousel a nebyl jsem spokojen, vypadaval, echa a dalsi picoviny...
ted jsem platil mobily, kua sem prestrelil data o 1MB, tak me to hned stalo 150 misto 100.
Provolanejch minut 70 a to jeste tak 20 provola tchyne, ktere to pujcuju...
miLOsh(#66304)
nechapu co nechapes. Tmobile potrebujes, bo potrebujes data. Hlas si klidne hodis na minimum. Zkus ten voocal, tam je to formou kreditu, cena 1,50 za minutu.
Normalne volej pres TM a kdyz budes vedet, ze je to vykecavacka na dlouho a ze mas dobrou wifi v dosahu, ci signal 3G, tak timto
zmrd(#66302) toto vypadá dobře, jen přesvědčit ogary, aby si to nainstalovali taky :)
hoši jestli to dobře chápu tak je to s tím VOIPEM tak, že mám normálně pořád smlouvu s T-mobile, ale zároveň jsem vedenej u voip operátora, kterýmu platím další prašule za to , že volám přes VOIP? Já si naivně myslel, že si stáhnu klienta, hodím registračku někam a zvesela zadarmo volám a počítá se mi jen datový přenos. Takhle to asi ale není co? :((
lojzek(#66301) todle asi good, dokonce ze zobrazuje tvoje cislo volajicim [www.voocall.cz]
ad. VOIP > Viber? [www.viber.com] pouzivate nekdo?
miLOsh(#66299)
milku to sis stahl klienta, kterej muze vyuzit kteroukoliv voip sluzbu? nevim tonic at ti poreferuje.
Co takhle zkusit
[www.fring.com]
tam je to na mobil za 1,7 Kc/minuta
fringa jsem mel na skype a icq i na symbianu
toNic(#66298)
miLOsh(#66299)
je nutné něco řešit s operátorem? Nebo jen nastavit si aplikaci v telefenu? :) Jen pro info, chci tozkusit zprovoznit co nejdříve a vyzkoušet :o)
toNic(#66298) už to lustruju našel jsem aplikaci jménem CSipSimple, dobré ohlasy jsou na to. Už to sosám z marketu. Mám docela dobrej datovej tarif, utrtím spíš za drahý volání, toto by mi mohlo snížit náklady skoro na polovic saFra. Pokud to pojede spolehlivě přes 3g. Pořád hledat wifi to se mi asi chtít nebude.
miLOsh(#66297) samozrejme
toNic(#66295) jak je to s tím voipem? Když mám datovej tarif, možu přes to volat normálně lidem na mobil?
Vcera Herlikovice, super podmnky, mraky lidi, mohu jen doporucit
lojzek(#66292)
negativni je, ze o nej malem prisel nez jsi se to ty i ja dozvedel. A diky nprap. Bc. Josef Bednaříkovi vime, ze je mu jedna dvacet!
lojzek(#66293)
hosi voip, skype. S predplacenkou jsem aktualne na cca 200 Kc mesicne komplet za telefonovani. Nasrat jim a rozmazat.
jeste k dalsimu vcerejsimu tematu povinneho ruceni
[finance.idnes.cz]
[www.amortizace.cz]
2 milek: tu je par nahravek, u TM tam pise, ze si mas zrusit automaticke prodluzovani smlouvy, pokud to mas
[jakusetrit.ic.cz]
a asi nejvíce pro představu, co lze vymlátit
[forum.mobilmania.cz]
zmrd(#66291) pozitivni na tom je, ze jsem se dovedel, ze mas bratra ;)
komentář k obrázku 1329387086_423439_2705481200252_1353439331_32058306_407411435_n.jpg v galerii uploads
[www.udalosti112.cz]
to musi byt supa [www.novinky.cz]
ropak(#66288) [mobil.idnes.cz]
miLOsh(#66285)
ted nic az bude koncit smlouva, ja sem nekde cetl clanek, ze odstoupeni ze smlouvy od t-mobilu lze jen smrti podepsaneho...
ja mam u vodafonu 240min 100sms za 550.- dostacujici na to moje volani