Diskuze:
příprcek:
nahrání nálad pikčusa:
játrův vaporizátor:
HITPARÁDA:
podmi bunchu!
[life.ihned.cz]
zmrd(#71275) je to tak 5 let co to tady bylo a postoval to armando :)
zmrd(#71275) ... mimochodem samozrejme ani tahle verze neni spatna > Solar Twins - Rock The Casbah [www.youtube.com]
lojzek(#71274) co sis myslel, ze ti budou jeste kourit sulina? My zapadni evropa muzeme za jejich pruser, nemec jako cech, tak je trosku vycukame a pak budou radi za nejake spinave ubytko :), proc se seres do recka?
zerte volove :) The Clash - Rock the Casbah! [youtu.be]
Ovcomrdi, toz si vyberu dalsi barak co mi cestovka nabidne a oni po par dne napisou toto "s velkou omluvou Vám píši tento e-mail. Kolegyně se bohužel již několikátý den nemůže do studií Christos dovolat"
CO toto je zapi_tchnej narod, mam barak u mora, tak co bych se sral z nejake krize, turisti dovali dycky...
komentář k obrázku 1368774811_jiz_brzy.jpg v galerii uploads
uz ty bulemicky necim premaznete
no nic, valím do [cs.wikipedia.org] na hokejbalovej turnaj, říznej bek v týmu nesmí chybět, budou tam i švýcaři, tam si chystám ty největší sviňárny
hoši já nevím, ale tohle je prostě boží ne? [www.youtube.com] (dělám jakože to tady nebylo )
troubito(#71267) takovejch cisel uz bylo... ale meli bychom prijmout zavazek, ze na 100 000 to realizujeme
troubito(#71266) zajimavy, na telefonu to haze nejaky divny hausnumera, ale tady to kupodivu funguje
lojzku, to cislo v hitparade je becka jak vysita :)
troubito(#71262) no tak to byla jasna volba. btw. nechces su v ty slozce udelat nejakej system? jak mam kua poznat co je tam novyho a jestli uz tim padem neni cas na trumberto mp3 mash-up vol. 3? ;)
komentář k obrázku 1368712740_BUYTICKET_PALMSPRINGS_5.jpg v galerii uploads
svine bez pasu
hlavne asi pro pana trumberta [bootiemashup.com]
vko;(#71255) souhlas, kua mi řekněte, kde se to na te dnešní mládeži bere, si nepamatuju, že by v mých středoškolských letech byly buchty takto vyvinute, jako to vidím ted, když potkávám kurvy z Ekonomky co tu máme zarohem... My tam měli jednu, možná 2 výjimky z kozama takovýma, ale v celým řočníku, ne každá druhá :) jako ted
komentář k obrázku 1368618097_maturita_studentka_dekolt_poprsi_denik_1024.jpg v galerii uploads
tohle je kurva dobrá maturita
troubito(#71175) jo tak to sorry, byl jsem přepracovanej
Esli todle pravidelne nesledujete, tak s tim koukejte zacit: [historje.tumblr.com] !!!
lojzek(#71249)
ROFL :) asi jel koupit novou a rovnou si ji tam chtel jebnot a ozkoušet :)
Nebo mu ju někdo šlohl, když zaparkoval před obchodem :)
komentář k obrázku 1368618097_maturita_studentka_dekolt_poprsi_denik_1024.jpg v galerii uploads
heh, tusim ze fotka z denik.cz
ad kola, rano jdu do prace a typek jede na klasickmy horaku po zadnim celou dobu. Jinak nemohl, nemel tam predni vidlici a kolo :D
toNic(#71241)
pamatujete jak se v kampani Zeman kasal při těch debatách, že jen občas popíjí, ale nikdy ho nikdo neviděl opilého? Muheheh, ted ho viděl celej svět a mají z něj prdel...
Z těma našima prezidentama je to fraška kua. Jeden kalič, druhej krade pera v přímým přenosu :) Povím vám jedno, zlatej Havel.
Volám Jaro na hrad :)
miLOsh(#71246) jo zapoměl jsem zmínit, že se mi takydost líbilo jak se na ten bágl přidělává helma :) [www.besportier.com]
miLOsh(#71245)
se mi to nějak poslalo kua.
Mám respekt z případného pádu, kvůli tomu mýmu kolenu. Jak bych na něj nějak vážněji zahučel asi by to i ted dost bolelo.
Je pravdou, že já měl vždycky za hodinku, nebo dvě, v takovým počasí jako vládne dnes v tej flašce z krásně studené vody teplou srajdu :( Ale i tak sem byl za ni rád, lepší než zdechnout žízní. Nakonec sem to řešil tak, že sem vozil v báglu normoš 1,5l flašku s vodou, aby byla déle studena, flaška v báglu hopkala, ale netlačila. Bágl však byl potřeba už novej. Nakonec po pročtení všeho možného jsem koupil
[www.finebike.cz]
tenhle, zkoušel jsem na záda i nějaký podobný jako má Trumberto (taky Salewa). Nakonec rozhodla asi cena, nabídli mi ho ve finále za 1890,- (byl rozbalenej z igelitu a vystavenej na prodejně) Pitítko, zalitý v plastu, prostě novota. A hlavně mě taky dost přesvědčovali ti borci, že ten rezervoár je lepší (asi zastánci tábora rezervoárů), taky zmíňovali to co toNic, že ta voda tam vydrží studená několikrát déle než v láhvi a že kvalitnější lahve jsou zase kolem 220CZK + . Jinak že cejtíš při pití plastovou chut atd. atd. Když mě to bude srát, tak ten vak na vodu vyhodím a budu to používat jako klasik bágl. Zádovej system není prohlej, tomu sem se po radě Trumberta snažil vyvarovat, že se spotím stejně jak fena mi potvrdili i v tom obchodě :) tenhle systém je pry něco jak používá Deuter (air něco :))
Děkuju hoši za postřehy a názory, dneska ho zajedu vyzkoušet :)
volove nemate nekdo predplatne reflexu a pristup do elektronickeho archivu?
zmrd(#71242) voe sikovnej psik, sem u toho nehybneho myslel ze je bez pacek a on pritom vali hustou onanii :D
zmrd(#71239) tak snad treba takhle kdyz ten puvodni odkaz z telefonu moc nefunguje [i1112.photobucket.com]
troubito(#71201)
A uz je z toho svetova ostuda
[www.novinky.cz]
miLOsh(#71226)
Lahev ti muze vypadnout - nevim jestli se te to nebezpeci tyka, me jo :-)
Pytlik na zadech - ta voda ti tam vydrzi temer cely den studena! Narozdil od flasky na kole na kterou pere (otazka jestli se taky z toho plastu neuvolnuje nejaky svistvo). Navic mas k dispozici vetsi objem 2-3 litry neni problem za celodenni vylet vysosat
Mam tenhle bagl uz skoro deset let -
[www.boll.cz]
- a porad funguje, samozrejme je opotrebovany.
Taky kdyz spadnes, tak mas na zadech trochu ochrany. Co se tyce chlastani a huleni na kole tak s tim jsem hosi skoncil, nechci si kazit zazitek a ubirat fyzickych sil, kterych se i tak nedostava.
hehe
[m1112.photobucket.com]
#nsfw
troubito(#71235) jasny voe, skvela hracka, vsichni pribuzni s vetsima deckama ju meli, akorat jsem ji nikde nevidel litat, bo druhej den po Vanocich to uz bylo rozkrapane :D
m4(#71234) strycu, tam je 600 RC helikopter, cena je samozrejme o kus jinde, ale zas na to cekat jak sulek, decka by me doma uz ubezdusily, este navic tam uz jsme za hranici cla, krabica je uz vetsi, vysral jsem se na to a podporil ceskeho dovozce z ciny :) a mam dostupnou zaruku
lojzek(#71212)
nasere, reci no :)
lojzek(#71215)
my jedeme do chorvatska na piscitou plaz, sice navezena ale je tam :)
troubito(#71217)
dx.com nenabidl alternativu? :), unese to pivo?
miLOsh(#71226)
milku, nic si nekupuj, povezes na zadech becku na mytinku, kam bys pak dal ten batoh?
miLOsh(#71232)
uz se tesim ja se stavim pro cili, na bucka:DD
poparte si [www.google.com]
lojzek(#71231) no já nabral nejvíc po operaci a 8 měsících s nohou hore a lehárem, k tomu sem ležel u našich a máti do mě hustila domácí kuchyňu, byla nuda, takže na dvůr na špázla, pustit WoW a u toho se ládovat jak debil. Toto těch pár měsíců a bylo to. Pár kil sem sundal, ale dost jich zustalo a já o ně nestojím :) takejch min 10-12kg bych potřeboval přes léto dostat pryč nějakým sportem, abych se dostal na svou váhu 85kg. Snažím se necpat tolik bůčkem a víc požívat zeleninu, pohyb snad taky pomůže, uvidíme :)
miLOsh(#71229) zimni kila - nevim teda, Pif dava v sezonu kazdej den tech 17tamazpet do VY do prace a porad je v 5tym mesicu a dycky byl i v dobe, kdy daval [maps.google.cz]