Diskuze:
příprcek:
nahrání nálad pikčusa:
játrův vaporizátor:
HITPARÁDA:
zmrd(#71282) ty vypatlance, ty kokoti hlavo, mam tě rád jak kule skřipnuty v pedofilově pasti
jaros(#71286) nezdravim ani svoje děcka před spanim, tak si doraz ty pico
m4(#71285) a kuci muzu jedst s vama na ten zazracny pokrm?
komentář k obrázku 1369034851_IMG_20130519_172208.jpg v galerii uploads
bracha s tatou vyrabeli v sobotu, v nedeli jsme to proverili a je to v cine nachystany
m4(#71280)
mno ale nejlepsi a zaroven nejvetsi drsnarnu neukazali, bohuzel odsud nemuzu najit zadne foto, asi to tam nemaji radi
my jsme se zajem pripraveni te uvest do bun cha raje v sape, tak dej vedet, mej karu pripravenou a muzem se tam vydat
sice tu asi hazu soucasti sperku domacim savcum, ale treba to nekoho z vas bude bavit [soundcloud.com]
komentář k obrázku 1368992403_zmrd.jpg v galerii uploads
... nejen leto ;)
podmi bunchu!
[life.ihned.cz]
zmrd(#71275) je to tak 5 let co to tady bylo a postoval to armando :)
zmrd(#71275) ... mimochodem samozrejme ani tahle verze neni spatna > Solar Twins - Rock The Casbah [www.youtube.com]
lojzek(#71274) co sis myslel, ze ti budou jeste kourit sulina? My zapadni evropa muzeme za jejich pruser, nemec jako cech, tak je trosku vycukame a pak budou radi za nejake spinave ubytko :), proc se seres do recka?
zerte volove :) The Clash - Rock the Casbah! [youtu.be]
Ovcomrdi, toz si vyberu dalsi barak co mi cestovka nabidne a oni po par dne napisou toto "s velkou omluvou Vám píši tento e-mail. Kolegyně se bohužel již několikátý den nemůže do studií Christos dovolat"
CO toto je zapi_tchnej narod, mam barak u mora, tak co bych se sral z nejake krize, turisti dovali dycky...
komentář k obrázku 1368774811_jiz_brzy.jpg v galerii uploads
uz ty bulemicky necim premaznete
no nic, valím do [cs.wikipedia.org] na hokejbalovej turnaj, říznej bek v týmu nesmí chybět, budou tam i švýcaři, tam si chystám ty největší sviňárny
hoši já nevím, ale tohle je prostě boží ne? [www.youtube.com] (dělám jakože to tady nebylo )
troubito(#71267) takovejch cisel uz bylo... ale meli bychom prijmout zavazek, ze na 100 000 to realizujeme
troubito(#71266) zajimavy, na telefonu to haze nejaky divny hausnumera, ale tady to kupodivu funguje
lojzku, to cislo v hitparade je becka jak vysita :)
troubito(#71262) no tak to byla jasna volba. btw. nechces su v ty slozce udelat nejakej system? jak mam kua poznat co je tam novyho a jestli uz tim padem neni cas na trumberto mp3 mash-up vol. 3? ;)
komentář k obrázku 1368712740_BUYTICKET_PALMSPRINGS_5.jpg v galerii uploads
svine bez pasu
hlavne asi pro pana trumberta [bootiemashup.com]
vko;(#71255) souhlas, kua mi řekněte, kde se to na te dnešní mládeži bere, si nepamatuju, že by v mých středoškolských letech byly buchty takto vyvinute, jako to vidím ted, když potkávám kurvy z Ekonomky co tu máme zarohem... My tam měli jednu, možná 2 výjimky z kozama takovýma, ale v celým řočníku, ne každá druhá :) jako ted
komentář k obrázku 1368618097_maturita_studentka_dekolt_poprsi_denik_1024.jpg v galerii uploads
tohle je kurva dobrá maturita
troubito(#71175) jo tak to sorry, byl jsem přepracovanej
Esli todle pravidelne nesledujete, tak s tim koukejte zacit: [historje.tumblr.com] !!!
lojzek(#71249)
ROFL :) asi jel koupit novou a rovnou si ji tam chtel jebnot a ozkoušet :)
Nebo mu ju někdo šlohl, když zaparkoval před obchodem :)
komentář k obrázku 1368618097_maturita_studentka_dekolt_poprsi_denik_1024.jpg v galerii uploads
heh, tusim ze fotka z denik.cz
ad kola, rano jdu do prace a typek jede na klasickmy horaku po zadnim celou dobu. Jinak nemohl, nemel tam predni vidlici a kolo :D
toNic(#71241)
pamatujete jak se v kampani Zeman kasal při těch debatách, že jen občas popíjí, ale nikdy ho nikdo neviděl opilého? Muheheh, ted ho viděl celej svět a mají z něj prdel...
Z těma našima prezidentama je to fraška kua. Jeden kalič, druhej krade pera v přímým přenosu :) Povím vám jedno, zlatej Havel.
Volám Jaro na hrad :)
miLOsh(#71246) jo zapoměl jsem zmínit, že se mi takydost líbilo jak se na ten bágl přidělává helma :) [www.besportier.com]
miLOsh(#71245)
se mi to nějak poslalo kua.
Mám respekt z případného pádu, kvůli tomu mýmu kolenu. Jak bych na něj nějak vážněji zahučel asi by to i ted dost bolelo.
Je pravdou, že já měl vždycky za hodinku, nebo dvě, v takovým počasí jako vládne dnes v tej flašce z krásně studené vody teplou srajdu :( Ale i tak sem byl za ni rád, lepší než zdechnout žízní. Nakonec sem to řešil tak, že sem vozil v báglu normoš 1,5l flašku s vodou, aby byla déle studena, flaška v báglu hopkala, ale netlačila. Bágl však byl potřeba už novej. Nakonec po pročtení všeho možného jsem koupil
[www.finebike.cz]
tenhle, zkoušel jsem na záda i nějaký podobný jako má Trumberto (taky Salewa). Nakonec rozhodla asi cena, nabídli mi ho ve finále za 1890,- (byl rozbalenej z igelitu a vystavenej na prodejně) Pitítko, zalitý v plastu, prostě novota. A hlavně mě taky dost přesvědčovali ti borci, že ten rezervoár je lepší (asi zastánci tábora rezervoárů), taky zmíňovali to co toNic, že ta voda tam vydrží studená několikrát déle než v láhvi a že kvalitnější lahve jsou zase kolem 220CZK + . Jinak že cejtíš při pití plastovou chut atd. atd. Když mě to bude srát, tak ten vak na vodu vyhodím a budu to používat jako klasik bágl. Zádovej system není prohlej, tomu sem se po radě Trumberta snažil vyvarovat, že se spotím stejně jak fena mi potvrdili i v tom obchodě :) tenhle systém je pry něco jak používá Deuter (air něco :))
Děkuju hoši za postřehy a názory, dneska ho zajedu vyzkoušet :)
volove nemate nekdo predplatne reflexu a pristup do elektronickeho archivu?
zmrd(#71242) voe sikovnej psik, sem u toho nehybneho myslel ze je bez pacek a on pritom vali hustou onanii :D
zmrd(#71239) tak snad treba takhle kdyz ten puvodni odkaz z telefonu moc nefunguje [i1112.photobucket.com]
troubito(#71201)
A uz je z toho svetova ostuda
[www.novinky.cz]