Diskuze:
příprcek:
nahrání nálad pikčusa:
játrův vaporizátor:
HITPARÁDA:
borci z kanady vypustili novej kus
[www.youtube.com]
bude album
este sem se solidne namotal tadyhle
[www.youtube.com]
Idris Muhammad - Could Heaven Ever Be Like This, 1977 mp3 tuhle
[onyon.net]
troubito(#71328) Hustý. Na bicí Kryšpín a na basu Guma Kulhánek. To jsem netušil...
komentář k obrázku 1369420697_image.jpg v galerii uploads
a promitnul se ti pred ocima celej zivot?
komentář k obrázku 1369420697_image.jpg v galerii uploads
Zlutak je v zatackach nekompromisni ;)
troubito(#71328) bubeník je uvolněnej jak já v hospodě, borci
troubito(#71327)
tyve a tady mistr pri praci
[www.youtube.com]
velekj luxus
tady je mp3 od toho bruchaly co sem kdesik kdysi stahl
[onyon.net]
toNic(#71325) znam jen tento [www.youtube.com] taky neni spatnej
dneska konopci zacina u nas festak, jeste ze jsem vas nelanaril, sic bez deste, ale 13 °C neni na zbrndani piva idealni...
ja tam dneska nejdu, bo je svica u nas a sobota nevim, nevim
toNic(#71324)
a jeden patecni pridavek, snad to tu nebylo, legenda
[www.youtube.com]
tvrdak [www.youtube.com]
komentář k obrázku 1369347935_image.jpg v galerii uploads
like
troubito(#71320) asi tak , jedine co pisou " Jízdenku na pevné datum u sebe, stačí znát její číslo."
lojzek(#71319) tim ze ho vytisknes nic nezkazis a cekal bych, ze tam nekde budou instrukce co s tim
chlopi, Zlute busy, kupil jsem pro lektorku z praglu co ma prijet v utery lupeny, dosel mi mail. Ten jako vytisknu a prokazu se jim? nebo jak to je?
[arstechnica.com]
I was struck by lightning yesterday—and boy am I sore
heh, kua, maso
Kua hoši závidím vám tu Sapu dneska :) Doufám, že se vám tam tak líbí, že tam pojedete někdy znova a já se přídám :) Samotnému se mi tam nece a ženskou tam nedostanu :)
m4 sazeničky mám tuna v kanclu, až se budete vracet do centra benkni, já tipuju, že někdy mezi 12-13h bych měl bejt z tej hygieny zpátky v práci.
komentář k obrázku 1369347935_image.jpg v galerii uploads
LOL :)
komentář k obrázku 2004_10_07-14_29_20.jpg v galerii 2010_07_28-08_01-robo-rychlebske_hory_s_kubou
mam pocit, ze jsem vas zahlidnul
komentář k obrázku 2004_10_07-14_29_20.jpg v galerii 2010_07_28-08_01-robo-rychlebske_hory_s_kubou
vko(#71311)
lazne lipova, pivko ve slusny knajpe u nadrazi, tady zrovna nekde jedeme kolem
tohle je pro skalni fans [www.youtube.com]
lojzek(#71303) Natura Hradec, cela morava, sedim v penzáku u Jeseníku presne Lipova Lazne, delam stavebni meridla.
komentář k obrázku 1369325167_image.jpg v galerii uploads
Kdyz se dari, tak se dari... :-/
m4(#71298)
nemilá komplication, já měl jít v pátek ráno na zubní hygienu, volala teď mařka z ordinace, že doktor kamsi musí, takže tam jdu až 10.30h takže přes oběd to určo nestihnu, bo nemožu dojít do kanclu a zase hned zmizet na oběd, to by mi asi neprošlo :( :(
Jedině po worku. O víkendu jsem v Práglu, takže pokud budeš mít čas pro sazeničky se možeš stavit prakticky kdykoli, stačí jen benknout předem, abych byl doma ;)
vko(#71300) musim priznat ze zatim ne, jeste nemam tu zkusenost, ty jo ? :)
komentář k obrázku 1369212584_55979f1aa4b25d14195f9c4f76a92d35.jpg v galerii uploads
pod mi hop!
lojzek(#71302)
nastesti jsem krom uz tak o 10tku vyssiho platu v projektech chytnul bokovku z Praglu, mel to delat kolega, nechtel, obvolat 60 firem, poslat jim mail a zajistit aby na nej reagovali 2 otazky ano ne, za to mesicne 8500. Toz si chrochtam :D
Inak VKO naky info hod, co to jezdis po Morave, ze rozesilas mobilni cislo. Nakej link na firmu atp.
m4(#71301) v jeho uzkym okruhu pratel na fb se hreji v jeho prizni ;) dovca nakonec vysla c.2, rekove se ozvali ze maj flek. Auto dorovnam z penez za ficusa.
obcas mam chut okomentovat jirina na fb, ale vzdycky je tam prvni a rychle ten co se s nama nebavi a chut me prejde :S
jom(#71292) viděl jsi někdy skřípnutý kule v pedofilově pasti?
tu drsna nadhodnocovacka rapidu
[www.auto.cz]
sef si objednal plnou naftovou valbu, tak sam uvidim, co je lepsi.
Focus se snazi zavdecit, takze po nefunkcni klime (zatim jen vymenene trubky za 800) sem opravoval nefunkcni vetrak, nebo spis funkcni jen na 4ku, pojistka tepelna za 20 Kc to vyresila. Ale taky sportovni zvuk krasny, toz na strednim dile vyfuku, prvni plast drzi jen na jedne strane, tak to tam krasne vysi... Ale co polska kvalita se da sehnat za 700, ze to zhnije za 2 roky, to me netizi
me z te mojej baby jebne, 15 tycek navic na dopaltek na diesel kdyz sem ji zdelil, tak ohen na strese, nema.
Ale dat pres 20 tycek za valeni se u more v Recku, to ji nevadi...
m4(#71294) jedte tam po práci :) to bych se k vám přidal i já :) Na oběd to nestíhám, za hodinu, případně hodinu a půl zpátky na Karlák to nestihnu :( BTW. mohl by sis potem i vyzvednout ty sazeničky co na tebe čekají u mě za voknem :) Mají už docela čas na to hodit je ven (jsou už tak 15cm velké)...
vko;(#71289) co by ale pedofil delal s tvejma starejma koulema ? spis se to cely kloni k ty posledni moznosti;)
vko;(#71289) vko ta veta se da vylozit vice zpusoby, nemas ho rad stejne jako nemas rad tvoje kule skripnuty v neci pasti, mas ho rad stejne jako mas rad tvoje kule skripnuty a nebo mas ho rad stejne jako neci kule skripnuty v tvoji pasti.. ? jak to teda je?
komentář k obrázku 1369121991_IMG_20130521_082427.jpg v galerii uploads
vko;(#71287)
pankaci jezdijou fankama
zmrd(#71282) ty vypatlance, ty kokoti hlavo, mam tě rád jak kule skřipnuty v pedofilově pasti
jaros(#71286) nezdravim ani svoje děcka před spanim, tak si doraz ty pico